Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spareribs (zoet) recept
Spareribs (zoet) recept

Spareribs (zoet)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en hak deze fijn.
Snijd de spareribs los als ze nog aan elkaar zitten.
Hak ze des gewenst in stukken van 5 cm.
Meng de sojasaus, de hoisinsaus, de rijstwijn of de sherry, het vijfkruidenpoeder, de basterdsuiker, de chilisaus en het knoflook.
Leg de spareribs in een ondiepe schaal en roer de saus er goed door.
Dek de schaal af en laat de spareribs ten minste 1 uur in de koelkast marineren.
Haal de spareribs uit de marinade.
Leg ze in een enkele laag op een ovenrooster boven een braadslee die half gevuld is met warm water.
Bestrijk ze met een marinade en bewaar de rest.
Bak de spareribs 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180C
Haal de braadslee eruit en keer de spareribs
Bestrijk ze met de rest van de marinade en bak ze nog eens 30 minuten tot ze gaar zijn.
Leg ze in een warme schaal en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spareribs (zoet) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven