Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spezzatino alla Panna recept
Spezzatino alla Panna recept

Spezzatino alla Panna


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het in stukjes gesneden vlees in de olie met een scheutje vloeibare boter op hoog vuur bruin. Blus het af met de cognac/vieux. Voeg de peper en het zout toe. Schep het uit de pan apart op een bord. Bak ondertussen in dezelfde pan in de in de pan achtergebleven overige boter de schoongemaakte en in stukken gesneden paprika en ui toe. Bak het even aan totdat het bruin ziet. Voeg daarna de champignons toe. Houd het vuur constant hoog zodat de groenten bakken, het geheel mag niet gaan pruttelen of koken! Voeg nadat de champignons gebakken zijn het apart gehouden vlees weer toe en bak het nog even kort mee. Na 2 minuten voeg je de ketchup en vervolgens de room toe om het te binden tot een saus. Proef en voeg nog naar smaak peper en zout toe. Laat het geheel indikken tot een dikkere saus. Lekker met stokbrood en eenItaliaanse salade. Ik serveer het met een gekoelde Italiaanse witte sijn, zoals een Frascati. Buon appetito!!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spezzatino alla panna recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven