Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofschotel Goulash 3 recept
Stoofschotel Goulash 3 recept

Stoofschotel Goulash 3


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in blokjes van 2 x 1,5 cm. Verhit in een braadpan het vet en bak hierin de uien goudgeel. Roer dan op een matig vuur, als het vet niet meer zo heet is, er het paprikapoeder door. Schep er dan het vlees door, wat zout en laat het vlees goed dichtschroeien. Voeg kummel en knoflook toe en schenk er zoveel water bij dat het vlees net onder staat. Stoof het met de deksel op de pan op een een laag vuur in ca. 2,5 uur. onder af en toe roeren. Schil de aardappelen en snij in stukken. Snijd de schoongemaakte paprika's en tomaten in stukken. Laat als het vlees gaar het inkoken tot er aleen het vet over is. Doe dan de aardappelen erin en bak deze met het vlees tot ze glazig zijn. Voeg dan de tomaat en paprika toe enl Laat met de deksel op de pan de aardapppelen in ca. 15 min. gaar worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofschotel goulash 3 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven