

Stoofvlees (draadjesvlees)
Ingrediënten
- 800 gram runderlappen of sucade
- 1 laurierblad
- 1 theelepel mosterd
- 2 eetlepels balsamicoazijn
- 0,5 kopje rode wijn
- 0,5 kopje kokend water
- 1 bouillonblokje (rund)
- 2 kruidnagels
- 2 teentjes knoflook
- 2 uien
- 100 gram braadboter
- paar druppels tabasco
- peper
- zout
Bereidingswijze
Serveersuggesties
Lekker met rode kool of boontje met spekjes (zie mijn andere recepten).
Meer Recepten
- Gents stoofvlees4 porties
2 uur en 30 minuten
lekker_koken - Stoofvlees op Oud-Turnhoutse wijze4 porties
3 uur en 15 minuten
boroquito258 - Stoofvlees (draadjesvlees) met bruin bier4 porties
3 uur
battum80
Allergenen Informatie
Voor dit stoofvlees (draadjesvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Stoofvlees (draadjesvlees)