Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofvlees (draadjesvlees) met bruin bier recept
Stoofvlees (draadjesvlees) met bruin bier recept

Stoofvlees (draadjesvlees) met bruin bier


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Snij de ui, knoflook en wortel.
Verwarm een pan met smelt hierin een klont boter of olie.
Kruid het vlees met ruim peper en zout.
Braad het vlees op hoog vuur aan beide kanten bruin.
Voeg de ui, knoflook en wortel toe en bak mee.
Voeg het bier en daarna alle overige ingrediŽnten toe.
Laat 3 uur sudderen op laag vuur of in een oven op 120 graden.
Haal het vlees uit de pan, zeef de saus en breng aan de kook.
Reduceer de saus tot de helft en bind eventueel met een maizenapapje of ontbijtkoek.

Serveersuggesties

Serveer met rode kool en stoofpeertjes. De verse tuinkruiden kun je ook in een versverpakking (gemengde Italiaanse kruiden) kopen.

Allergenen Informatie

Voor dit stoofvlees (draadjesvlees) met bruin bier recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven