Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sukadelapjes van mijn schoonmoeder recept
Sukadelapjes van mijn schoonmoeder recept

Sukadelapjes van mijn schoonmoeder


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Laat de sukadelapjes op kamertemperatuur komen en kruid ze met peper en zout.
Verwarm de oven voor op 160 graden. Verhit de olie in een braadpan op hoog vuur, voeg de boter toe en als de boter bruin kleurt, bak dan het vlees in c. 5 minuten rondom bruin. Zet het vuur op half hoog en voeg de uien toe, bak net zolang tot de uien glazig zijn. Voeg dan de paprikareepjes en de knoflook toe en bak even mee.
Voeg de azijn, tomaat, warme bouillon, ketjap laurierbladen, jeneverbessen en de tijm toe.
Het vlees moet net onderstaan, voeg zonodig nog wat warme bouillon toe. Laat langzaam aan de pruttel komen.
Zet de braadpan met gesloten deksel in de voorverwarmde oven en laat langzaam aan de pruttel komen, met regelmatig een blub.
Controleer af en toe en zet zonodig de oven hoger of lager.
Draai af en toe het vlees voorzichtig om.
Verwijder het deksel en laat de jus nog 10 minuten inkoken.
Verwijder de laurier en de tijm en breng zonodig op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sukadelapjes van mijn schoonmoeder recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven