Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sukadevlees met aubergine recept
Sukadevlees met aubergine recept

Sukadevlees met aubergine


Ingrediënten


Bereidingswijze


In braadpan boter en helft van olie verhitten. Vlees hierin in 3 min. rondom bruinbakken. Vlees uit pan nemen. Ui in achtergebleven bakvet met rest van olie in 5 min. bruinbakken. Aubergine toevoegen en 5 min. al omscheppend meebakken. Vlees, knoflook, champignons, mosterd en crème fraîche door groente scheppen. Gerecht met deksel op pan 2.5 uur laten stoven, af en toe omscheppen. Gerecht op smaak brengen met zout en peper en over vier borden verdelen. Bestrooien met koriander. Lekker met rijst en wortelsalade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sukadevlees met aubergine recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven