Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tartaartje in het groen recept
Tartaartje in het groen recept

Tartaartje in het groen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de tartaartjes met zout. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de tartaartjes op matig vuur gaar. Kook de beide boontjes in een pan met water in 10 minuten beetgaar. Rooster het brood en snijd ze schuin door. Pel de ui en snijd hem in ringen. Spoel de kidneybonen af en laat ze de laatste minuut met de boontjes meekoken. Giet de bonen af en schep ze om met de uiringen, citroensap en 3 eetlepels olijfolie. Breng het op smaak met zout. Schep de basilicum door de groenten. Leg op 2 borden een tartaartje en schep de groenten ernaast. Serveer het gerecht met de toast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tartaartje in het groen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven