Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tartaartje speciaal recept
Tartaartje speciaal recept

Tartaartje speciaal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui. Laat de bonen uitlekken. Laat de tartaartjes op kamertemperatuur komen. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit de ui glazig. Voeg de gezeefde tomaten toe en warm het op laag vuur 5 minuten door. Voeg de witte bonen toe en warm ze op laag vuur in de tomatensaus. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bestrooi de tartaartjes met zout en bak ze in 4 minuten per kant bruin en rosé van binnen. Verhit in een andere koekenpan 2 eetlepels olijfolie en breek voorzichtig de eieren boven de pan. Bak de spiegeleieren op laag vuur in 5 minuten gaar en bestrooi ze met zout. Neem de bonen in tomatensaus van het vuur, voeg de peterselie toe en breng het op smaak met zout. Verdeel de bonen in tomatensaus over 4 borden en leg een tartaartje ernaast. Leg op elk tartaartje een spiegelei.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tartaartje speciaal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven