Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tas kebab (gestoofd vlees) recept
Tas kebab (gestoofd vlees) recept

Tas kebab (gestoofd vlees)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in blokjes.



Maak de ui schoon en snijd ze zeer klein.



Laat de boter lichtbruin worden en bak hierin het vlees.



Haal het vlees uit de pan en bak de ui.



Snijd de tomaat en doe die met het vlees bij de ui.



Schenk de bouillon erbij en laat alles zachtjes stoven tot het vlees gaar is (ongeveer 1 uur).



Breng eventueel op smaak met zout.

Serveersuggesties

Lekker bij witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tas kebab (gestoofd vlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tas kebab (gestoofd vlees) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Omdat het recept niet Turks is, turken denken dat alles uit Turkije komt. Hoe dan ook dit moet gehakt en andere soorten kruiden, beter zoekt u op YouTube naar de originele Tas-Kabab.
    Hes gaf dit recept op 30 oktober 2013 5 uit 5 sterren
  • Ik vraag me alleen af, waarom bouillon of vlees persť uit Turkije moeten komen, smaakt dat zoveel anders? Kan me dat niet voorstellen.
    Elisabeth gaf dit recept op 19 november 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven