Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Teriyaki-kipburgers recept
Teriyaki-kipburgers recept

Teriyaki-kipburgers


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer het ei, suiker, ui en sojasaus door het gehakt tot alles goed vermengd is en aan elkaar plakt. Dit duurt ca. 3 minuten. Vorm van het mengsel 12 kleine, platte, ronde burgers en wentel ze door de maizena. Leg de reepjes lente-ui 5 minuten in een kom met ijskoud water en giet ze daarna goed af. Verhit de olie in een koekenpan. Doe de burgers in één laag in de pan en bak ze 3 minuten op middelheet vuur. Keer de urgers en bak ze nog eens 3 minuten aan de andere kant. Meng de saus ingrediënten en giet het mengsel in de pan. Keer de burgers af en toe tot ze gelijkmatig geglaceerd zijn. Blijf de pan voorzichtig schudden om te voorkomen dat de saus aanbrandt Schik de kipburgers op een voorverwarmde schaal en bedek ze met de reepjes lente-ui. Serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit teriyaki-kipburgers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven