Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thais rundvlees in oestersaus recept
Thais rundvlees in oestersaus recept

Thais rundvlees in oestersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


In wok in een laagje kokend water boontjesmix 3 minuten voorkoken. Afgieten en boontjesmix in zeef laten uitlekken. Shii-takes schoonvegen en in vieren snijden. Paprika in smalle reepjes snijden. Biefstuk halveren en in dunne plakjes snijden. Vlees met peper en zout bestrooien. Wok goed heet laten worden. Helft van de olie erin schenken en biefstukplakjes 30 seconden roerbakken. Vlees op bord scheppen. Rest van de olie in de wok verhitten en shii-takes met paprikareepjes op hoog vuur 1 minuut roerbakken. Uitgelekte boontjesmix toevoegen en knoflook erboven uitpersen. Groenten omscheppen met oestersaus en scheutje water of bouillon. Vocht aan de kook brengen. Vlees door groentenmengsel scheppen en gerecht met deksel op de wok nog 2 minuten verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Gerecht over 2 diepe borden verdelen en bestrooien met cashewnoten. Serveren met witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thais rundvlees in oestersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven