Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Thaise runderpoulet met groene curry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de ui, snipper ze niet te fijn en fruit ze in de wokolie. Voeg het in blokjes gesneden vlees toe en braad het gedurende 8 minuten mee op een matig vuur. Voeg alle overige ingrediŽnten toe. Roer tot een gladde saus en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat ongeveer 30 minuten garen met het deksel op de pan. Probeer af en toe of het vlees al gaar is en laat het niet te gaar worden. Zo nodig de genoemde gaartijd aanpassen. Bind tot slot de saus heel lichtjes met een beetje aardappelmeel, opgelost in wat koud water. Geef er Thaise noedels en gemengde groenten op Thaise wijze (zie recept) bij. Zet de atjar tjampoer en kroepoek op tafel en drink er een glas goed gekoeld pils bij.

Allergenen Informatie

Voor dit thaise runderpoulet met groene curry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven