Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Turks gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem een grote braadpan met deksel. Zorg ervoor dat het een pan is die niet aanbakt. Pan licht invetten. Vervolgens druk je het gehakt uit op de bodem. Daarop doe je alle ingredienten behalve de peterselie. Laat het ongeveer 20 minuten stoven. Als laatste doe je de peterselie erbij en 2 minuutjes doorstoven.
En klaar is je gehakt.

Serveersuggesties

Wil je er meer in hebben qua groente dan is zoete paprika en champignons erg lekker. Eten met rijst of stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit turks gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Turks gehakt heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Turkse gehakt met tomaat was heel erg lekker ,dit gerecht ga ik zeker vaker klaarmaken!
    Els gaf dit recept op 23 februari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven