Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Twentse bonenschotel Berian recept
Twentse bonenschotel Berian recept

Twentse bonenschotel Berian


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruid het spek naar believen en bak het niet te gaar. Haal het spek uit de pan en bak hierin het vlees. Voeg het gesneden ui en paprika toe, even laten fruiten. Doe dit geheel (met spekvet en braadsel) in een stoofpan. Voeg hierbij de niet uitgelekte bruine bonen en laurier en kruidnagel toe Goed mengen en de tomatenpuree en bladselderij erbij. Even mengen en ongeveer een uur tot twee uur laten stoven. Pan van het vuur en een nacht over laten staan, dan trekken alle smaken in het gerecht. De volgende dag opwarmen en serveren met een goed stuk brood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit twentse bonenschotel berian recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven