Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensfilet in romige biersaus recept
Varkensfilet in romige biersaus recept

Varkensfilet in romige biersaus


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


oven voorwarmen op 200 gr. Aarsdappels chillen en in blokjes snijden. Helft van de boter smelten en aardappel lichtbruin bakken. Champignons in plakjes snijden, ham in reepjes snijden. Ham en champignons 1 - 2 minuten met de aardappelen meebakken. Aardappelmengsel in ovenschaal doen. In midden van de oven ongeveer 20 minuten bruin bakken. Varkensfilet in 12 medaillons snijden. Bestrooien met peper en zout. Rest van de boter verhitten en het vlees aan beide kanten bruin bakken. Overdoen in ovenschaal en 8 minuten bij de aardappelschotel zetten. Uit oven nemen en warm houden. Bier bij het bakvet doen en 5 min. laten inkoken. Creme fraiche erdoor roeren en 1- 2 minuten laten pruttelen. Op smaak maken met peper en zout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkensfilet in romige biersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven