Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensfilet met broccolisalade recept
Varkensfilet met broccolisalade recept

Varkensfilet met broccolisalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de broccoli in roosjes. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakkingen kook de broccoli de laatste 5 minuten mee. Pel en snipper de ui. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in blokjes. Snijd de tomaten in blokjes. Rasp de schil van de citroen en pers hem uit. Hak de peterselieblaadjes fijn. Meng het citroenrasp met zout en kruid de filetlapjes ermee. Verhit 2 eetlepels boter in een koekenpan en bak de lapjes rondom in 6 minuten gaar en bruin. Verhit de rest van de boter in een wok en roerbak de paprika met ui 5 minuten. Voeg de tomaat met peterselie, broccoli en rijst toe en roerbak het 5 minuten mee. Breng de broccolisalade op smaak met zout en een scheutje citroensap.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensfilet met broccolisalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven