Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensfilet met peren, rozemarijn en honing recept
Varkensfilet met peren, rozemarijn en honing recept

Varkensfilet met peren, rozemarijn en honing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200C. Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie en smeer die in met olijfolie (gaat beter met een verstuiver). Leg de varkensfilet in het midden. Meng in een kleine schaal de olijfolie, de mosterd en de rozemarijn. Smeer de filet helemaal in met dit mengsel. Snijd de peren doormidden, haal het klokkenhuis en de steel eruit en wrijf ze in met de honing. Leg de peerhelften om de filet heen met het vruchtvlees naar boven. Zet de bakplaat 202 5 minuten in het midden van de voorverwarmde oven (controleer met een vleesthermometer of het dikste deel van het vlees in het midden een temperatuur van 70C heeft bereikt). Het vlees 5 minuten laten rusten en daarna in dikke plakken snijden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkensfilet met peren, rozemarijn en honing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven