Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensfilet met peultjes en tomaten recept
Varkensfilet met peultjes en tomaten recept

Varkensfilet met peultjes en tomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Breng het vlees op smaak met zout en peper. Verhit 1 theelepel boter in een pan met anti-aanbaklaag. Bak het vlees in ca. 10 minuten rondom aan. Was ondertussen de peterselie en pel de knoflook. Hak de knoflook en de peterselie en voeg toe aan het vlees. Haal het vlees, de peterselie en de knoflook uit de pan en wikkel ze in aluminiumfolie. Pel de ui en snijd hem in partjes. Maak de tomaten en de peultjes schoon. Halveer de tomaten. Verhit 1 theelepel boter in het braadvet en fruit de ui erin. Bak kort de peultjes mee. Breng op smaak met zout en peper en een snufje suiker. Voeg 5-6 eetlepels water toe en laat 5 minuten garen met het deksel op de pan, voeg na 2 minuten de tomaten toe en gaar ze mee. Breng de groenten op smaak. Snijd het vlees in schijven en serveer het vlees met de rijst en de groente.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensfilet met peultjes en tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven