Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensfilet met uiensaus recept
Varkensfilet met uiensaus recept

Varkensfilet met uiensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het vlees insmeren met mosterd en plaats dit in een bakblik met genoeg folie eromheen om het in te wikkelen. Betrooi het vlees met de soeppoeder, doe de witte wijn erbij en wat olie. Wikkel de folie goed om het vlees tot een pakketje. Doe een laag water van 2 cm in het bakblik. 50 minuten laten garen in een matig warme oven 100 tot 120 graden C. Langzaam laten afkoelen, het vlees snijden en overgieten met het vleesap.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkensfilet met uiensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven