Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensfilet met warme ananassaus recept
Varkensfilet met warme ananassaus recept

Varkensfilet met warme ananassaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Droog de filet en verwijder het vet, snijd de filet in ca. 1 cm dikke plakken en bestrooi die met zout. Verhit in een koekenpan de olijfolie, bak hierin de filetplakken aan elke kant in 2 ŗ 3 minuten goed door. Haal het vlees uit de pan en houd het warm, bewaar het braadvocht. Breng de resterende ingrediŽnten met het braadvocht aan de kook en laat alles al roerende 1 minuut doorkoken. Verdeel de varkensfilet over de borden en schenk de saus erover. Serveer er rijst bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensfilet met warme ananassaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven