Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensfiletlapjes met kaas-roomsaus recept
Varkensfiletlapjes met kaas-roomsaus recept

Varkensfiletlapjes met kaas-roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de paprika schoon en snijd hem in dunne lange repen. Snijd het schoongemaakte uitje in stukken van ca. 5 cm en snijd die in dunne reepjes. Wrijf de varkensfiletlapjes in met zout, peper en kaneel. Verdeel de paprika-en uireepjes erover en rol de filetlapjes vanaf de korte kant op. Steek de rolletjes vast met houten cocktailprikkers. Verhit de boter in een hapjespan en bak de vleesrolletjes in ca. 6 minuten bruin en gaar. Bereid de saus uit mijn receptenboek, roer de kaas erdoor en laat smelten. Schenk de saus over het vlees en laat het geheel nog ca. 3 minuten pruttelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensfiletlapjes met kaas-roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven