Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensgebraad met look en mandarijntjes recept
Varkensgebraad met look en mandarijntjes recept

Varkensgebraad met look en mandarijntjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit een braadpan met 5 eetlepels olijfolie op een hoog vuur en verwarm uw oven voor op 210 graden C. Geef het gebraad 5 insnijdingen mooi verdeeld. Leg het gebraad in de warme pan op het vuur en bestrooi met provenciaalse kruiden. Laat het gebraad goed bruin bakken in ongeveer 15 minuten. Neem een ruime bakslee en leg uw gebraad met de jus erin. Giet de mandarijntjes met sap over het gebraad. Doe de harrisa, het zout, de suiker of honing en de geperste knoflook erbij. Laat ongeveer 1 uur in de oven staan op 200 graden C. Neem het gebraad uit de slee en dik uw saus aan met maiszetmeel. Dien op met verse worteltjes en erwtjes en met krokketten. Leg uw gebraad in de saus

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensgebraad met look en mandarijntjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven