Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaas en croute recept
Varkenshaas en croute recept

Varkenshaas en croute


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in een koekenpan en voeg er een scheut olijfolie aan toe. Bak de varkenshaas er in aan (10 minuten). Leg het vlees 1 minuut in de vriezer om het garingsproces te stoppen. Bak in het vleesvocht de gesnipperde uien langzaam aan tot ze glazig zijn. Rol het bladerdeeg uit en leg daarop de varkenshaas. Bestrooi met wat zout en peper. Smeer de bovenkant van de varkenshaas in met de tapenade en leg daarop de uien. Snijd het bladerdeeg op maat zodat het om de varkenshaas kan worden dichtgevouwen. Het deeg vastplakken met geklutst ei. Twee sneetjes geven boven in het deeg als "schoorsteentjes". Smeer het deeg in met de geklutste eieren. Zet het geheel 20 minuten in een voorverwarmde oven van 190C. Snijd het vlees bij het uitserveren in plakken van 1,5 cm dik.

Serveersuggesties

Lekker met gebakken aardappelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaas en croute recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven