Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaas gevuld met kruidenkaas en spekjes recept
Varkenshaas gevuld met kruidenkaas en spekjes recept

Varkenshaas gevuld met kruidenkaas en spekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Hak de spekreepjes fijn in de keukenmachine en bak ze uit in een koekenpan. Als ze mooi goudbruin zijn, in een zeefje uit laten lekken. Laat de spekjes wat afkoelen. Snijd ondertussen het varkenshaasje in het midden over de lengte door maar niet helemaal. Vouw de varkenshaas open en leg er een stuk plastic folie overheen. Sla de varkenshaas plat met een steelpannetje of een hakbijl tot je een mooie plak varkenshaas hebt. Doe de Paturain in de keukenmachine samen met de spekjes en meng dit snel door elkaar. Smeer de kaas uit over de 4 varkenshaasplakken. Rol de varkenshaasjes op en maak ze aan het einde dicht met cocktailprikkertjes. Smelt de braadboter in een koekenpan en laat het bruin kleuren. Bak de varkenshaasjes goudbruin aan alle kanten. Leg ze in een ovenschotel en zet ze tien minuten in de voorverwarmde oven. Haal ze eruit en laat ze even rusten. Hierdoor wordt het vlees malser van en blijven de vleessappen goed in het vlees zitten. Voor het serveren de cocktailprikkertjes verwijderen en nog tien minuten in de oven zetten op 200 graden C. Snijd het vlees in mooie medaillons en het kan geserveerd worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaas gevuld met kruidenkaas en spekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Varkenshaas gevuld met kruidenkaas en spekjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk, echt een aanrader. Heb nog een beetje thijm over gedaan.
    Bezoeker gaf dit recept op 27 september 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven