Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Varkenshaas in ui-kerrieroom


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Smelt de boter in een pan. Voeg de bloem en de kerrie toe en bak kort mee.
Roer de melk, 400 ml water en de bouillonblokjes erdoorheen. Breng aan de kook en kook ca. 5 minuten op laag vuur, breng op smaak met zout en peper.
Dep de varkenshaas droog, snijd het vlees in 12 dunne plakken (medaillons).
Verhit de olie in een grote pan. Bak er de medaillons ca. 2 minuten per zijde in en breng op smaak met zout en peper.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringen.
Pel de bananen en snijd ze in dikke plakken.
Verdeel de lente-uitjes, de banaan, de medaillons en de saus over een ovenschaal. Rasp de kaas eroverheen bak 1 5 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaas in ui-kerrieroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven