Varkenshaas met zwarte bonensaus
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Varkenshaas recepten
- Bereiden
- Kookboek van robancona
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Oven
Bereidingswijze
- Vlees in dunne plakjes snijden van ongeveer 5 cm.
- Dit een kom doen en mengen met , , en . 20 minuten marineren.
- Zwarte goed spoelen en grof hakken.
- Vlees in de hete olie doen en 5 minuten roerbakken.
- Uit de wok halen en in een schaal doen.
- De zwarte in de olie doen, , en erbij.
- Toevoegen de rest van de ingredienten.
- Aan de kook brengen en over het vlees doen.
- Even in de oven op ongeveer 100 graden C.
- zo'n 10 minuten.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Rundvlees in zwarte bonensaus440m
-
Recept
Varkenshaas met pittige groente en cashewnoten445m
-
Recept
Varkenshaas met zoetzure saus41u30m
-
Recept
Varkenshaas met preisaus en gekarameliseerde witlof41u
-
Recept
Babi djahe dua (varkenshaas in bananenblad met saus)450m
-
Recept
Geroosterde varkenshaas in sojasaus435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena en suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 237 kcal | 11% | 948 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 16 g. | 6% | 64 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 3 g. | 3% | 12 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |