Varkenshaas met kaneelolie en salsa
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 100 graden.
- Roer voor het vlees de olie, het en 1/2 theelepel doorelkaar.
- Dep het vlees droog en marineer het vlees met de kaneelolie.
- Bak het vlees in een droge hete pan ca. 8 minuten op middelhoog vuur rondom.
- Leg het vlees in een ovenschaal en bak het ca. 1 uur in de oven.
Blus het bakvet in de pan af met 200 ml water breng aan de kook en laat ± 5 minuten inkoken.
Was voor de salsa de , snijd ze in vieren, verwijder de klokhuizen en snijd de appel klein. - Meng met het .
- Halveer de en verwijder de zaadlijsten.
Was de en snijd hem in kleine blokjes. - Maak de schoon en snijd ze fijn.
Meng de appel, de en de lente-ui met de . - Breng op smaak met en .
Breng het ingekookte fond nogmaals aan de kook en dien alles samen op.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Varkenshaas met peultjes420m
-
Recept
Varkenshaas met appel en honing uit de slow cooker48u
-
Recept
Varkenshaas met zwarte bonensaus435m
-
Recept
Varkenshaas met dragonsaus en gemengde groenten430m
-
Recept
Gemarineerde varkenshaas uit de oven43u50m
-
Recept
Varkenshaas met pittige groente en cashewnoten445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 487 kcal | 24% | 1948 kcal |
Vetten | 78 g. | 111% | 312 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 45 g. | 17% | 180 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |