Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaas met druiven recept
Varkenshaas met druiven recept

Varkenshaas met druiven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de varkenshaasjes met peper en zout naar smaak. Vouw de dunne puntjes om en steek ze vast met een cocktailprikker.
Bak het vlees in het hete bakvet rondom bruin en in ca. 10 minuten op laag vuur met het deksel schuin op de pan naar wens net gaar of rosť.
Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
Voeg de wijn en de bouillon toe en breng aan de kook. Roer de aanbaksels los. Kook de jus 3 minuten.
Voeg de druiven toe en warm ze 2 minuten mee. Snijd de varkenshaas in plakjes en lepel een beetje van de jus erover.

Serveersuggesties

Lekker met aardappelen en broccoli.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaas met druiven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven