Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaas met kersensaus recept
Varkenshaas met kersensaus recept

Varkenshaas met kersensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden:
(kan een halve dag van te voren)
In een zeef kersen laten uitlekken. Intussen in pan rode wijn en kersenjam al roerende aan de kook brengen en blijven roeren tot de jam geheel is opgelost.
Dan laten afkoelen.

Bereiden:
Varkenshaasjes inwrijven met zout en peper. In een braadpan boter verhitten. Varkenshaasjes rondom in ca. 20 minuten bruin en gaar bakken. Varkenshaasjes op de plank leggen en afdekken met aluminiumfolie. Ca. 5 minuten laten rusten. Intussen 4 borden voorverwarmen. Aardappelmeel door jammengsel roeren. Al roerende aan bakvet toevoegen. Blijven roeren tot er een gebonden saus ontstaat. De helft van de uitgelekte kersen erdoor mengen. Op smaak afmaken met zout en peper. Varkenshaasjes schuin insnijden. Saus erover scheppen en opdienen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkenshaas met kersensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven