Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaas met roomsaus recept
Varkenshaas met roomsaus recept

Varkenshaas met roomsaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kruid varkenshaasje met paprikapoeder en rozemarijn. Bak in een pan beetgaar. Voeg halverwege spekjes toe. Haal varkenshaasje uit de pan en voeg de slagroom toe. Als dit kookt, voeg je water en bindmiddel toe en laat je dit even doorkoken totdat het een beetje gebonden is. Voeg varkenshaasje weer toe en laat nog 2.5 minuten doorgaren voordat je het serveert.

Serveersuggesties

Evt kan je nog wortel en grof gesneden ui toevoegen en meebakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkenshaas met roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven