Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaas met zoetzure saus recept
Varkenshaas met zoetzure saus recept

Varkenshaas met zoetzure saus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Wrijf de varkenshaasjes in met zout. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees aan beide kanten bruin. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Voeg de tomaten met sjalotjes, knoflook en tomatenketchup toe aan het geheel en pers de knoflook erboven uit. Breng het geheel aan de kook en laat het op laag vuur 40 minuten pruttelen. Snijd de sjalotjes in ringetjes. Meng de maizena met sojasaus tot een glad papje en voeg het met de sjalotjes toe aan het geheel. Laat het mengsel op laag vuur nog 1/2 uur stoven. Laat de ananas uitlekken. Verdeel het vlees over 4 borden. Garneer het gerecht met de ananas en sjalotjes. Serveer de saus er apart bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaas met zoetzure saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven