Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaasje met roomsaus recept
Varkenshaasje met roomsaus recept

Varkenshaasje met roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en hak deze fijn. Smelt de boter in een pan en fruit de ui tot ze heel licht kleuren. Bestrooi ondertussen de varkenshaasjes met zout en peper. Haal de ui uit de pan. De varkenshaasjes op een hoog vuur snel bruin braden. Vervolgens gedurende 20 minuten zachtjes verder laten garen. De champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Wanneer de varkenshaasjes klaar zijn uit de pan halen en warm houden. De ui en champignons nog even bakken in de boter totdat de champignons het vocht loslaten. De slagroom toevoegen. De saus even laten koken, zodat hij wat indikt. De varkenshaasjes in plakken snijden en op een verwarmde schaal leggen. Na het opdienen de saus over het vlees doen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkenshaasje met roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven