Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaasje met witlof recept
Varkenshaasje met witlof recept

Varkenshaasje met witlof


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de buitenste blaadjes van de witlof en de stronk en halveer ze in de lengte. Bestrooi de varkenshaasjes met zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak de varkenshaasjes rondm bruin en rosť. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de witlof met de bolle kant naar beneden. Voeg de rietsuiker toe en laat het geheel op hoog vuur karamelliseren. Draai de witlof om en bak de snijkant bruin. Verdeel de varkenshaasjes met witlof over 4 borden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkenshaasje met witlof recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven