Allergie informatie: Varkenshaasjes in bladerdeeg
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 plakjes diepvriesbladerdeeg
- 2 varkenshaasjes van ± 250 gram
- peper
- zout
- 4 eetlepels bakmargarine
- 100 gram champignons
- 1 klein uitje
- 1 eetlepel sojasaus
- 1 eetlepel peterselie
- 1 ei
Meer Recepten
- Gegrilde varkensmedaillons
Met varkenshaasje, olijfolie en peper uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vlees - louca - Gevuld bladerdeeg met gehakt
Met rundergehakt, bladerdeeg en olijven uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Snacks - amber - Gevuld varkenshaasjes met limoenrasp
Met varkenshaas, knoflook en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - tobkok - Varkenshaas speciaal in braadzak
Met varkenshaasje, soepgroente en kruidenboter uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - sacha - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkenshaasjes in bladerdeeg
- Allergieen informatie