Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaasjes in bladerdeeg recept
Varkenshaasjes in bladerdeeg recept

Varkenshaasjes in bladerdeeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het bladerdeeg laten ontdooien en vier plakjes iets dunner uitrollen.
De varkenshaasjes halveren en elk deel met zout en peper bestrooien.
In een koekenpan het bakvet verhitten en de varkenshaasjes hierin snel dichtschroeien en bruin bakken.
Het vlees uit het vet nemen en de helft van het vet uit de pan scheppen.
De champignons en het uitje fijnhakken en in het bakvet 3 minuten bakken.
De sojasaus en wat peper eraan toevoegen en het vocht laten verdampen.
Op elk bladerdeeglapje een deel van dit mengsel scheppen, een varkenshaasje erop leggen en dit met peterselie bestrooien.
Het ei met 1 eetlepel water loskloppen.
De rand van de bladerdeeglapjes hiermee in kwasten.
De zijkanten naar boven vouwen, de pakketjes oprollen en het deeg op elkaar plakken.
De pakketjes met de naad naar beneden op de bakplaat leggen.
Uit het vijfde deeglapje figuurtjes of reepjes snijden en deze met ei op de pakketjes plakken.
De bovenkant met ei bestrijken en de haasjes in 20 minuten in een oven van 225C goudbruin bakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaasjes in bladerdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven