Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Varkenshaasjes in paprikaroomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Varkenshaasjes in de lengte in vieren snijden en dan plakjes snijden (1 cm dik).
Dan kruiden met veel paprikapoeder en zout (naar smaak).
paprika in dunne reepjes.
Ui in dunne reepjes.
Roux van 2 eetlepels bloem en 2 eetlepels boter.
Dan varkenshaasstukjes in de pan en lekker bruin bakken (niet verbranden). Dan uit de pan halen.
Ui en de paprikareepjes bakken. Daarna uit de pan halen.
Roux in de pan doen en afslappen met de Bouillon.
Slagroom erbij doen en dan het vlees en de groenten toevoegen.
Op temperatuur brengen en serveren.

Heerlijk met Franse piepertjes of aardappelpuree en een gemengde sla.

Serveersuggesties

TIP: Het vlees doe ik met paprikapoeder en zout in gedeelte in een plastic zak en draai de bovenkant dicht. Dan even schudden en het poeder zit rond het vlees! Stort het even op een bord en doe de volgende helft.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaasjes in paprikaroomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven