Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaasjes met witte wijn en druiven recept
Varkenshaasjes met witte wijn en druiven recept

Varkenshaasjes met witte wijn en druiven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de druiven. Bestrooi de varkenshaasjes met zout, vouw de dunne puntjes om en steek ze vast met een prikker. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin en in 10 minuten op laag vuur gaar. Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Voeg de wijn met bouillon toe aan het bakvet en breng het aan de kook. Roer de aanbaksel los en kook de saus 3 minuten. Voeg de druiven toe en warm ze 3 minuten mee. Verdeel de varkenshaasjes over 4 borden en schep de saus erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkenshaasjes met witte wijn en druiven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven