Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Varkenshaasstukjes met mosterdsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd van elk varkenshaasje 4 stukken die de breedte hebben van een sneetje ontbijtspek. Omwikkel nu alle stukjes met het ontbijtspek en kruid de boven- en onderkant van de stukjes met peper en zout. Bak deze goudbruin. Doe in een pan een beetje boter en laat ze bruin worden. Doe er dan een afgestreken soeplepel bloem bij en laat even inbakken om de meelsmaak weg te krijgen. Doe er nu de room toe tot je de gewenste dikte hebt. Doe er nu 1 of 2 soeplepels mosterd bij en laat even inkoken. Breng de saus op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Haal de dikke harde stukken uit het witloof en stoof de rest in een grote pan. Zorg ervoor dat ze niet direct bruin worden. Desnoods blus je met een klein beetje water. Leg nu per persoon 3 blokjes vlees en overgiet met een beetje mosterdsaus. Leg er 1 stronk witloof bij en serveer met kroketjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaasstukjes met mosterdsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Varkenshaasstukjes met mosterdsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heel lekker
    Helga gaf dit recept op 30 juli 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven