Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenslapjes met sinaasappelsaus recept
Varkenslapjes met sinaasappelsaus recept

Varkenslapjes met sinaasappelsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de schil van de sinaasappel en pers hem uit. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de varkenslapjes in gedeelten in 4 minuten aan beide kanten bruin en gaar. Neem ze uit de pan en houd ze warm. Voeg de bouillon met sinaasappelrasp, sinaasappelsap, sherry en bessengelei toe aan het achter gebleven bakvet. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat de saus in 5 minuten dikker worden. Voeg de salie al roerend toe en breng de saus op smaak met zout. Leg het vlees terug in de pan en laat het in 2 minuten doorwarmen. Verdeel het vlees over 4 borden en schenk de saus erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkenslapjes met sinaasappelsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven