Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenslever met zoete appel recept
Varkenslever met zoete appel recept

Varkenslever met zoete appel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden C. Schil de aardappels, halveer ze en kook ze in ruim water gaar. Schil de appels, halveer ze en verwijder het klokhuis. Bestrijk ze met honing en doe ze 10 minuten in de oven. Kruid de lever met peper en zout en wentel ze in de bloem. Bak ze dan om en om 10 minuten in de koekepan. Bak ook de aardappels lekker bruin. Snijd de uien in grove ringen en bak in het vet van de lever. Leg de lever op de borden en de uien erover heen. Giet bij het braadvet 2 eetlepels water en maak op smaak met zout en peper. Doe dit bij de lever op het bord samen met de appels en de aardappels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenslever met zoete appel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven