Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Varkensmedaillons met pepersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Pel de ui, halveer hem en snijd hem in reepjes. Vet een grote ovenbestendige pan, of een braadslee, in met boter of olie.
Verdeel de ui gelijkmatig over de bodem.
Dep de varkenshaas droog en snijd hem in 12 medaillons.
Bestrooi het vlees aan beide zijden met peper en zout en bestrijk hem met mosterd.
Wikkel elke medaillon in een plak spek en leg de medaillons op de ui. Bak ca. 30 minuten in de oven.
Verhit al roerend de slagroom met de kruidenroomkaas. Was de peterselie en hak hem fijn.
Spoel de groene peperkorrels af met koud water. Voeg de peterselie en de groene peperkorrels toe aan de saus.
Verdeel de saus over de medaillons en bak nog ca. 10 minuten verder.

Serveersuggesties

lekker met een tomatensalade

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensmedaillons met pepersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven