Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensreepjes met mango en peultjes recept
Varkensreepjes met mango en peultjes recept

Varkensreepjes met mango en peultjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de sjalotjes. Verwijder de zaadjes van de paprika's en snijd ze in stukjes. Maak de peultjes schoon. Snijd de mango in plakjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Verhit de helft van de olijfolie en bak de varkensreepjes al roerend bruin. Neem ze uit de pan en bestrooi ze met zout. Verhit de rest van de olijfolie in de pan en bak de sjalotjes met paprikastukjes al roerend in 10 minuten bruin. Voeg de peultjes toe en bak ze 5 minuten mee. Voeg het vlees met mango, bouillon, ketjap en bosuitjes toe en warm het geheel al roerend goed door. Roer de maizena los met een beetje water en bind het vocht ermee.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkensreepjes met mango en peultjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven