Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensreepjes met ui, perzik en rozijnen recept
Varkensreepjes met ui, perzik en rozijnen recept

Varkensreepjes met ui, perzik en rozijnen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bestrooi de varkensreepjes met peper. Verhit de boter in een pan en bak hierin de varkensreepjes in 5 min. rondom bruin. Voeg de uien toe en fruit deze 2 min. mee. Roer de tomatenpuree door het vleesmengsel en bak deze 1 min. mee. Voeg het perziksap toe, bewaar de perzikschijfjes in een kom en laat het sap 2 min. mee sudderen. Voeg tenslotte de perzikschijfjes en de rozijnen toe en laat het gerecht 3 min. koken. Breng het gerecht op smaak met zout en peper. Bind de saus eventueel met allesbinder, opgelost in een beetje water. Verdeel het vlees met saus over 4 borden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkensreepjes met ui, perzik en rozijnen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven