Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensschnitzel gemarineerd recept
Varkensschnitzel gemarineerd recept

Varkensschnitzel gemarineerd


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sjalotje pellen en fijnsnipperen.
Knip boven een kommetje de peterselie fijn.
Toevoegen: Sjalot, tomatenketchup, mosterd, salie, oregano en peper.
Dit alles roeren tot een homogeen sausje en het vlees hiermee insmeren.
Verpak het vlees nu in huishoudfolie en in de koelkast 8 uur in laten trekken ( marineren).
Haal de schnitzels nu uit de koelkast en wrijf met keukenpapier de marinade van het vlees en dan het vlees inwrijven met zout.
Koekenpan:
Boter verhitten en het vlees in 6 minuten goed bruin en gaar bakken. Af en toe even keren.
Leg nu de schnitzels op de borden en serveer met aardappelen en broccoli of andere groente.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensschnitzel gemarineerd recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven