Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensstoofpotje met romige paddenstoelensaus recept
Varkensstoofpotje met romige paddenstoelensaus recept

Varkensstoofpotje met romige paddenstoelensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst zoals aangegeven. Snijd het vlees in blokjes. Pel de ui en snipper hem grof. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees in 4 minuten rondom bruin. Bak de ui 2 minuten mee. Voeg de bouillon toe en stoof het vlees afgedekt in 20 minuten gaar. Bereid de romige paddenstoelensaus volgens aanwijzing uit mijn receptenboek. Roer de saus en peterselie door het stoofpotje. Laat het gerecht nog 3- 4 minuten sudderen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkensstoofpotje met romige paddenstoelensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven