Varkensstrudel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Dep de filets droog.
  2. Bestrooi ze met en eventueel .
  3. Wikkel om elk filetlapje 4 plakken .
  4. Bak het vlees rondom krachtig aan in de .
  5. Neem uit de pan (bewaar het braadvet).
  6. Laat het deeg (in de verpakking) ca. 10 minuten ontdooien.
  7. Hak de .
  8. Was de kruiden, hak ze en meng ze door de gehakte .
  9. Laat 2 eetlepels smelten.
  10. Vouw 4 blaadjes deeg open, leg ze kruislings opelkaar en bestrijk ze met een klein beetje vloeibare .
  11. Strooi in het midden van het deeg 2 eetlepels ter grote van een filetlapje.
  12. Strooi de helft van het amandelmengsel eroverheen.
  13. Leg er 1 filet op en rol hem samen met het deeg op.
  14. Doe hetzelfde met de andere filet.
  15. Leg de strudels op een met bakpapier bekleed bakblik en bestrijk ze met de rest van de vloeibare .
  16. Bak de strudels ca. 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
  17. Laat de uitlekken.
  18. Pel en snipper de .
  19. Bak de en de in het braadvet en breng ze op smaak.
  20. Voeg 3 eetlepels toe en laat kort opschuimen.
  21. Snijd de strudels in stukken en dien alles op.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in filodeeg en paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
  • boter en paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en ontbijtspek past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
900 kcal
45%3600 kcal
Vetten
78 g.
111%312 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Varkensstrudel