Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verassend lekkere, zoete gehaktballetjes recept
Verassend lekkere, zoete gehaktballetjes recept

Verassend lekkere, zoete gehaktballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng alle ingredienten goed door elkaar.
Voeg als laatste het paneermeel toe.
Draai er met de hand 4 evengrote gehaktballen van en rol ze
eventueel nog een keer door het paneermeel (voor extra smaak kun je nog een klein beetje kaneel aan het paneermeel toevoegen).
Verhit de olie/boter in een braadpan en als het vet heet genoeg is,
doe je de gehaktballen in de pan.
Braad de gehaktballetjes voorzichtig aan tot overal mooi en goud-
bruin zijn.
Voeg wat water toe en doe de deksel op de pan.
Laat nog ca. 22.5 minuten sudderen op laag vuur, terwijl je ze
regelmatig even omdraait.

Eet smakelijk!

Serveersuggesties

Lekker bij hete bliksem (stamppotje van aardappel, appel en ui) of met een beetje appelmoes. Combineert ook met rijst (met appel en rozijnen). Ook lekker met een frisse komkommer of tomatensalade! Tip: i.p.v. 4 gewone gehaktballen, kun je ook kleinere snack-balletjes maken of op en spies met bijvoorbeeld paprika en ui op de BBQ! Succes verzekerd.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit verassend lekkere, zoete gehaktballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Verassend lekkere, zoete gehaktballetjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik zou er geen honing in doen. Ik maak mijn gehaktballetjes met Meat-ball kruiden. Dan bak ik ze eerst af en maak ik een eenvoudige tomatensaus met verse tomaten. Dan leg ik de balletjes in de saus e... Lees reactie
    Erna Verhoeven gaf dit recept op 3 oktober 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven