Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verrassende gehaktspiesjes van de BBQ recept
Verrassende gehaktspiesjes van de BBQ recept

Verrassende gehaktspiesjes van de BBQ


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng alle ingredienten goed door elkaar.
Voeg als laatste het paneermeel toe.
Draai er met de hand even grote gehaktballetjes van en rol ze.
Rijg de balletjes aan spiesjes en wissel af met het fruit tot de spiesjes bijna vol zijn (houd er rekening mee dat je ze ook nog
om moet kunnen draaien op de BBQ!)
Regelmatig even omdraaien tot ze gaar zijn

Eet smakelijk!

Serveersuggesties

Tip 1: als je bang bent dat je de balletjes niet goed gaar krijgt op de BBQ, kun je ze ook in ca. 10 minuten even voorkoken vr je ze aan een spies rijgt. Laat ze wel even afkoelen! Tip 2: je kunt deze balletjes ook gemakkelijk op voorraad bewaren in de vriezer, zo hoef je ze alleen maar te ontdooien voor gebruik! Combineert ook met (koude) rijst (met appel en rozijnen). Variatie-tip 1: vervang het fruit eens voor stukjes paprika en ui! variatie-tip 2: gebruik i.p.v. spiesjes eens de stelen van citroengras. Deze zijn niet alleen decoratief, maar geven ook een extra smaak-demensie aan de spiesjes! Variatie-tip 3: strooi wat fijngehakte verse koriander over de spiesjes als ze klaar zijn! Succes verzekerd!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit verrassende gehaktspiesjes van de bbq recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven