Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vleesrolletjes met caponatasaus recept
Vleesrolletjes met caponatasaus recept

Vleesrolletjes met caponatasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Beleg elke schnitzel met een plakje ham en bestrooi ze met de kruiden, de basilicum en leg er een schijfje mozzarella op. Rol de schnitzels op en zet ze vast met een prikker. Verhit de olie, bak de rolletjes 10 minuten. Rondom bruin of tot ze gaar zijn naar wens. Neem ze uit de pan en voeg de kappertjes, olijven, knoflook en de tomaten toe aan de pan. Laat 1 min zachtjes sudderen. Voeg de basilicum, oregano, boullionblok toe maak op smaak met peper en suiker. Serveer de varkensrolletjes met de saus. (Je kunt ook voor kalfsschnitzel kiezen).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vleesrolletjes met caponatasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven